12.17.2011

Flytterod

Det er over en måned siden vi flyttede, men alting er stadig totalt i kaos. Der er små bunker af rod alle steder, de bunker jeg lovede mig selv ikke at flytte. Det meste er dog ryddet op, men der er ikke plads til noget af Kristians. Ikke at han rigtigt savner det, det er bare meget min lejlighed med mange af mine ting. Kun hans sofabord har fået plads her.

Vi har fået et ekstra værelse, så Røskva kan komme ind til sig selv, men hun "sover" stadig hos os. Det er blevet tid til at vænne hende fra at spise om natten, så fra at spise ca. hver time får hun nu kun lov til at spise 3 gange om natten. I næste uge skærer vi kl. 5 væk, så hun kan spise mere morgenmad. Samtidig er vi begynt at give hende rigtigt meget mad om dagen. Det kan hun godt lide, men jeg er bare så nervøs for, om hun får en reaktion. Mælk er stadig et no-go og igår reagerede hun også, jeg tror det var kanel denne gang. Tiden ved lægen er først i februar og det synes jeg er meget langt væk endnu.

Hun nyder dog at få den samme mad som os (sans det med mælk) og synes at ris med karrysovs var totalt et hit, selvom jeg synes det var lidt halvstærkt. Så gad hun ikke spise kartoffel-gulerodsmos, når nu der var mere spændende ting på menuen.

Jeg tuder stadig hele tiden, når det går op for mig at jeg har en datter. Hun er så dejlig og, for det meste, glad, men hun vokser bare så hurtigt. Suk. Jeg er glad for at have fået hende, selvom omstændighederne ikke var optimale. Hver dag er bare en gave og et smil fra hende er lidt et mirakel.

Ingen kommentarer: